Breza Software Engineering

zajedno oblikujemo budućnost

Breza Software Engineering je softverska kuća koja u raznim oblicima organizovanja postoji od 1989. godine. Osnovne delatnosti kompanije su razvoj softverskih proizvoda, pružanje IT konsultantskih usluga, profesionalna IT obuka i realizacija kompleksnih projekata koja uključuje sve 3 prethodno navedene delatnosti. Znanja i iskustva koja smo od tada zajedno sticali i kroz tim nesebično delili doveli su Brezu među vodeće softverske SME kompanije u zemlji. Zahvaljujući ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj i posvećenoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnologija sa ponosom možemo reći da je iza nas više od 40 uspešno realizovanih projekata, nekoliko stotina obučenih IT profesionalaca iz nekoliko desetina preduzeća i neprekidan niz pružanja konsultantskih usluga za sve faze životnog ciklusa softvera i administraciju baza podataka.

Dobro došli u Brezu!

godine

uspešno realizovanih projekata

%

fokusirani na uspeh

Konsultantske usluge,
obuka, razvoj

Kvalitet usluge i osposobljenost za razumevanje raznovrsnih poslovnih oblasti zasniva se na iskustvu stečenom na razvoju sopstvenih proizvoda, partnerstvu sa Oracle-om i univerzitetskoj saradnji.

Breza software engineering sinergija

Uspešni ljudi sami stvaraju svoje šanse.

U današnjem svetu, koji se oblikuje pod uticajem konkurencije, jedinstvenost i originalnost će učiniti da se Vaša kompanija istakne u gomili i napreduje. Prilagođeno softversko rešenje može igrati glavnu ulogu u podizanju Vašeg kvaliteta na viši nivo.

Naša softverska rešenja zasnovana su na najnovijim tehnološkim dostignućima i savremenim arhitekturama. Možemo Vam pomoći da posedujete program koji je u potpunosti prilagođen Vašim potrebama. Odlikuje nas bogato iskustvo i temeljan rad u razvoju ERP sistema, programa u domenu logistike, e-faktura..

 

Pouzdana, standardizovana i stabilna rešenja

Naš softver donosiocima odluka pruža tačnu, relevantnu i pravovremenu informaciju. Time omogućujemo precizno planiranje, predviđanje i ciljanu upotrebu resursa.

Breza-software-engineering-pouzdana-rešenja
Breza-u-centar
Breza-software-development
Breza-software-development
Breza-izveštaji

Naša mera uspeha

Da biste bili i ostali lider potrebno je da pratite trendove, usvajate i poštujete standarde industrije u kojoj poslujete i negujete tim.

EDB od 1999.g. pa sve do danas ima vrlo upešnu saradnju sa Brezom na razvoju poslovnog IS. Poseban kvalitet ovoj saradnji daje obuka našeg informatičkog kadra kojom smo bili izuzetno zadovoljni iz više razloga: sveobuhvatna je, sadrži sve faze razvoja IS od metodološkog pristupa razvoju IS, preko prikaza savremenog softverskog okruženja i razvojnih alata za implementaciju, pa do praktičnog rada na konkretnim primerima. Veliku sigurnost nalazimo u činjenici da Breza permanentno prati svetski razvoj informacinih tehnologija i to implementira u svoj program edukacije pa se nadamo da će saradnja na tom polju i dalje biti nastavljena.

Danica Gnjatić, analitičar za razvoj PIS-a, Elektrodistribucija Beograd

Breza-world