Breza trening

Obuka IT profesionalaca se izvodi u Brezinom sopstvenom Trening centru u Beogradu ili u prostorijama naručioca, na srpskom ili engleskom jeziku.

Z
Internacionalni Školski Centar Breze je Oracle Approved Education Provider (OAEP). Nalazi se na lokaciji u centru Beograda. Učionica je opremljena savremenim sredstvima za izvođenje i praćenje nastave.

Nastava se izvodi na srpskom ili engleskom jeziku. Program obuke čine Oracle kursevi i njima komplementarni Breza kursevi putem kojih se vrši transfer stečenog iskustva i usvojenih standarda, posebno korisnih u razvoju aplikacija.

Predavači su visoko kvalifikovani i iskusni. Kurseve koji su usmereni ka savremenim metodologijama, analizi IS i projektovanju baze podataka drže profesori fakulteta Univerziteta u Beogradu. Ostale kurseve drže Oracle (OCP i OCE) sertifikovani predavači koji su i stalno zaposleni u Brezi, i koji u svom kontinualnom učešću na razvoju i unapređenju Brezinog vlastitog proizvoda, integrisanog poslovnog rešenja Breza ERP, neprekidno potvrđuju svoja znanja i proširuju iskustva.

B-info

BTC proizvodi i usluge

Program obuke čine Oracle kursevi i njima komplementarni Breza kursevi putem kojih se vrši transfer stečenog iskustva i usvojenih standarda, posebno korisnih u razvoju aplikacija.